M Plus® България

Пряка линия с вашите клиенти

Те ви критикуват, пишат опустошителни постове в социалните мрежи, те нахваливают приятелите си по телефона или доверявайки се на своето възмущение техните съпруги. Или още по – често-те просто горят своите емоции и забележки отвътре и, като следствие, да се направи едно от двете неща. Те се връщат. Или те ще ви оставят завинаги. Те са вашите клиенти.


КАКВО СТЕ ГОТОВИ ДА НАПРАВИТЕ, ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА В СЪЗНАНИЕТО ИМ?

Ние сме готови на всичко!

За 17 години фирма "M Plus" работи за изследвания и подобряване на клиентския опит. Имаме хиляди очи и уши. По-точно, да имаме 500 000 обикновени хора под ръка, които искат да направят по-добре своя собствен опит. Ние сме навсякъде, ние казваме на 29 езика и работят в 52 страни по света. Имаме мощен аналитичен център, където ние следваме всяка вибрация на общественото мнение за вас и вашия бизнес.

Защо?

По единствената причина - нека вашето служение още повече доволни клиенти и да направите вашия бизнес да се развиват. Ако сте като нас, вярват, че отдаденост на клиентите-това е основният капитал на всеки бизнес, добре дошли в лабораторията M Plus!

С нас добри компании стават най-добрите. Ние ще ви помогнем да се поставите на мястото на клиентите си, да ги чуя и да ги направят щастливи.

Портфолио От Услуги

Защо ние да направите това е по-добре?Why M Plus
Самите ние обичаме добро обслужване
M Plus loves good service
Ние вярваме в неговото значение
We believe in service importance
Ние работим в този бизнес вече известно време


Ние сме тези момчета, които предлагат услугата "Таен клиент" за първи път в бившия Съветски Съюз през 2001 година.
През това време нашите тайни клиенти са раздадени на повече от един милион оценки за обслужване на различните сектори, вариращи от заведения за бързо хранене и ресторанти до международни банки. M Plus се превърна в основен играч не само в Русия и страните от ОНД, но и бързо се развива в страни от Европейския Съюз. Ние сме член на водещи международни професионални асоциации "таен клиент" доставчици МСПА , и ние се учим непрекъснато от най-добрите.


Нашата ефективност
прости тайни:

  • 1. Ние държим на носа по посока на вятъра, и ние използваме най-модерни технологии в тази сфера.
    Забравете за стереотипе таен клиент (Одитор), който е създаден по ТЕЛЕВИЗИЯТА. Това не е стрес-шоу. Професионални услуги за оценката на клиентския опит, повече прилича на финансов одит с участието на анализатори и специален софтуер. Като резултат - изводи за подобряване на обслужването и конкретен план за действие на бюрото си!
  • 2. Ние се стремим към пет ценности на нашата компания.
    За нашите ценности - истина, ползата, любов, алчност и арогантност – можете да научите на специална страница. Тук само отбелязваме, че ние гледаме на всяка от тези стойности абсолютно сериозно и искрено. Добре, ние знаем, че ви е интересно, защо алчност? Накратко, нашата алчност-това е жаден за нови задачи и постижения! Той зарежда с нас.
  • 3. Ние просто обичаме това, което правим.
    Ние няма да коментирам – просто малко по малко да говорите с нашия екип и ще разберете.

Готови ли сте за промяна?

Така че, вие знаете цената на тази услуга, и искате подобрения в тяхната компания и, най-важното нещо, сте готови да започнете.

Но вие все още не сте сигурни, че това, което е подходящо за МПС, метро, Экко или Райфайзен Банк – работи с вашата компания.
Не се притеснявайте, просто проверете вашата ситуация с нашия профил.
За това, вие просто трябва да отидете на чат, ни се обадете или ни пишете по електронната поща.
Вие ще получите безплатно списъка с примери от нашата работа в случаи, подобни на вашите.


Разбира се, вие сте готови!?

Ако вие започнете да работите с M Plus, ние ще имаме официално "бюджет за развитие".

О, не, ние не можем да направим по този начин, всяко решение и всяко усилие трябва да ни доведе до целта, която със сигурност ще бъде заплатена от увеличаването на приходите на вашата компания.
В ROI, НИЕ ВЯРВАМЕ!*
Така че всички трябва да работят. Надяваме се, че нашите препоръки, не трябва да бъде отменено, но методично да се реализира. Ние имаме ефективни методи и технологии за мотивация на персонала за промяна и подобряване на услугата.
Ако не планирате да се борят за резултат, по-добре не си правете шеги с нас.
И не забравяйте: клиентите - вашият най-добрите учители и вожатые! Ние ще ви помогнем да ги чуя. - Добре, отколкото някой друг )

* Ние вярваме в възвръщаемост на инвестицията!

P. S. А ако не вярвате – ние ще ви възстановим ги покажа. ;)

Карта на покритие

На 300 000+ Тайни Клиенти в 50 страни от Централна, Източна и Западна Европа, Балкани, Закавказие, Централна Азия.


България
3300

За нашата работа

Новини

всички статии

Румънци купуват консумативи по цени и предпочитания на децата

Скорошно проучване на M Плюс група показва, че румънците мислят за канцеларски материали, ученически с отстъпки

Повече ...

Че румънците казват за 4 и 5 звездни хотели. Проучване: туристите се обръщат, тъй като те трябва в най-добрите хотели Румъния?

Румънски туризъм е получил значително развитие в последните години. И хотели, особено 4 и 5 звезди, полагат значителни усилия, за да отговори на изискванията на туристите. Проучване на пазара фирма M Plus Румъния, на 42 хотели от нас, разкрива мнението на румънците за услуги на туристическата индустрия.

Повече ...

За пазара

Преглед На Пазара

всички коментари

Изследвания на M Plus: как и от къде румънци купуват Коледа. Колко румънските харчат за подаръци и какви проблеми срещат в магазините

Зимни празници-това е може би най-добрата възможност за пазаруване. Проучване, проведено през ноември 2017 м, плюс групата на Румъния разкрива интересни подробности за румънските коледни покупателните навици. Румънците все още не желаят да направят своите коледни покупки много преди това, или просто онлайн. По този начин, 50% от тях се обръщат към физически магазини и онлайн магазини, за да намерите най-подходящия подарък. Почти 41% предпочитат само физически магазини, а 9% само отказ за онлайн магазини.

16 статистика на ползване за опита на клиента, който ще ви накара да се замислите за подобряване на CX

Продажби и маркетинг специалист с 20-годишен опит - Петър Strohkorb, който е работил в такива компании, като Sony, 3M, Canon, и CSC, главен изпълнителен директор на компанията Питър Consulting Strohkorb International" в блога си клиент се мисли какво казва, Защо клиентът опит-това е толкова важно и защо това е така широко се обсъжда в последно време. Освен това, той носи конкретна полза за бизнеса, получена от обслужване на клиенти.

Нашите клиенти за нас

Мнения На Клиенти

всички гости

"Лукойл"

M Plus група трябва да бъдат признати като професионален "Таен клиент", от доставчика на услуги. Фирмата е доказала себе си, своя опит на клиента най-високо качество за сметка на професионален персонал, който да може ефективно да си сътрудничат, за да реагират бързо и да се адаптира към изискванията и нуждите на клиента.

ХЕЛЪН-МАРЛЕНЕ

Трябва да се отбележи, че М агенция Плюс предлага не само пакет от качествени Таен купувач услуги, но и консултации и обучение, както и.

Заслугата Агриколь

Работа M Plus група напълно съответства на основните принципи на бизнес сътрудничеството и спазване на взаимни договорености.

Microsoft Microsoft
Toyota Toyota
Shell Shell
erste erste
vtb vtb
Alfa Alfa
jysk jysk
fora fora
Microsoft Microsoft
Toyota Toyota
Shell Shell